Головна » 2014 » August » 27 » В обласному музеї зустрілися зі своїм вояком-музейником.
16:07
В обласному музеї зустрілися зі своїм вояком-музейником.
В обласному музеї зустрілися зі своїм вояком-музейником.

   27 серпня у Волинському краєзнавчому музеї відбулася зустріч працівників зі своїм колегою – старшим науковим співробітником відділу охорони пам’яток історії та культури обласного музею Володимиром Савицьким, який захищає Україну на її східних рубежах. Він закінчив аспірантуру, підготував дисертацію з археології, але захистити не встиг – полишивши науку пішов до війська.

   Володимира Савицького з 9 квітня ц. р. мобілізували до українських Збройних сил. Нині він служить у батальйоні матеріального забезпечення 51-ої окремої механізованої бригади на Сході України.

   Знаючи, до якого стану за останні роки доведена українська армія, що ні бронежилетів, ні касок немає, працівники музею за свої кошти придбали для нього все необхідне для безпеки, спорядивши його в небезпечну зону АТО максимально захищеним. Колектив музею регулярно надсилає йому передача та підтримує морально. Наша допомога Володимиру – це допомога українському війську, яке боронить Україну і усіх нас.

   Нині Володимиру дали відпустку всього на декілька днів і він приїхав на рідну Волинь побачитися з донечкою, рідними і близькими, зустрітися з друзями і товаришами по роботі.

   Колеги з гордістю і хвилюванням зустрілися з Володимиром Савицьким, який живим та здоровим не надовго приїхав зі сходу нашої Батьківщини. Розмова з Володимиром була тривалою і доволі емоційною, адже всіх хвилюють події на Сході України. Від імені працівників, директор музею Анатолій Силюк висловив глибоку вдячність Володимиру за його мужність, пообіцяв і надалі підтримувати його всіма можливими засобами.

   Володимир Савицький подякував колегам за допомогу і підтримку, за теплу зустріч, розповів про життя на Сході України та відповів на численні запитання.

   Працівники музею сказали Володі багато добрих слів та висловили чимало сердечних побажань, а наостанок вручили свої невеличкі подаруночки.

Фото Л.Максимова

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 946 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/10
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]