Головна » 2021 » June » 4 » В обласному музеї – виставка присвячена волинським журналістам (ФОТО, ВІДЕО)
12:15
В обласному музеї – виставка присвячена волинським журналістам (ФОТО, ВІДЕО)
В обласному музеї – виставка присвячена волинським журналістам (ФОТО, ВІДЕО)

У Волинському краєзнавчому музеї відбулось відкриття персональної виставки «Очі волинської журналістики. Ностальгія». Вона приурочена до професійного свята працівників засобів масової інформації – Міжнародного дня журналіста. Про це повідомляє пресслужба Волинської обласної ради.

Виставка стартувала 3 червня. Її автор – заслужений журналіст України Валерій Мельник. Персональну експозицію відвідав заступник голови обласної ради Григорій Пустовіт.

На виставці представлені фотопортрети працівників інформаційної сфери області 2007-2020 років, які автор зробив у різні роки. Загалом тут представлено більше 200 фотографій.

«Я робив ці фото в перервах, – розповідає автор виставки Валерій Мельник. – За 5 хвилин до події фотозйомку робив, під час переїздів, під час неформального спілкування. Результати цієї праці назбиралися у колекцію, яка зараз представлена в обласному краєзнавчому музеї».

Григорій Пустовіт зазначив: виставка – унікальна, адже на ній є фото не тільки тих, хто працює в цій сфері, але й тих, кого уже, на жаль, немає.

«Це люди, які формували інформаційний потік, яким активно користувались волиняни, - каже заступник голови обласної ради. – На цій виставці можна відчути ту шалену енергію та силу, яка є у наших волинських журналістів, бо навіть через фотографії можна відчути їхній живий погляд і допитливість до кожної події та персоналії».

Директор музею Оксана Важатко підкреслила: робота журналістів дуже важлива, адже усі, особливо краєзнавці, з нетерпінням чекають матеріалів від журналістів, відгуків на свою роботу, і завжди намагаються зробити так, аби відгук був позитивний.

 «Бо через фото і слово журналістів сприймається наша робота, - каже Оксана Важатко. – Тому нам дуже хотілося акумулювати журналістів в переддень їхнього свята і створити таку подію, щоб зібрати їх разом».

Варто зазначити, що після експонування усі фото поповнять фонди Волинського краєзнавчого музею.

Відео 12 канал:

Відео Газета Волинь:

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 339 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 3.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]