Головна » 2020 » March » 3 » Учасники гуртка-студії Волинського музею українського війська побували у Києві
13:59
Учасники гуртка-студії Волинського музею українського війська побували у Києві
Учасники гуртка-студії Волинського музею українського війська побували у Києві

При Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки діє гурток-студія з вивчення кіно та фото мистецтва для дітей, батьки яких загинули в зоні АТО/ООС. 29 лютого його учасники на чолі з керівником гуртка Валентином Люпою відвідали місто Київ.

У Генеральному штабі ЗСУ створена «Зала пам’яті», де викарбувані імена загиблих в АТО/ООС. Діти стали шукати імена своїх татусів, які віддали своє життя за Україну.

Потім була екскурсія в Національний університет оборони України імені І. Черняховського та обід у військовій їдальні. Заклад працює згідно стандартів НАТО, що дітям надзвичайно сподобалося.

Потім відвідали Михайлівський Золотоверхий Собор, де діти знаходили імена своїх батьків на стіні пам’яті. У храмі помолилися та поставили свічки. А ще був Хрещатик та багато інших цікавинок, які годі перелічити.

Поїздка ініційована та організована філією НВІМУ – Волинським регіональним музеєм українського війська та військової техніки при сприянні полковника у відставці Станіслава Хацановського та фірмі пасажирських перевезень «Луцьк Експрес» в особі директора Валерія Бутка, яка надала безкоштовний транспорт.

Колектив музею висловлює глибоку вдячність усім, хто долучився до проведення цього заходу і сподівається на подальшу співпрацю.

Джерело: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки

Категорія: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки | Переглядів: 288 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]