Головна » 2021 » June » 22 » У Волинському музеї українського війська презентували збірку творів ветеранів АТО (ФОТО, ВІДЕО)
15:43
У Волинському музеї українського війська презентували збірку творів ветеранів АТО (ФОТО, ВІДЕО)
У Волинському музеї українського війська презентували збірку творів ветеранів АТО (ФОТО, ВІДЕО)

18 червня у Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки відбулась презентація книги «Український фенікс».

Ця книга є збіркою творів учасників українсько-російської війни уродженців та мешканців Волині. Збірка є баченням та відображенням цієї війни очима наших земляків, тих хто пройшов через горнило війни. Це все було написано або на війні, або після повернення додому на хвилі вражень та відчуттів. Тут є і поезія і коротка проза (нариси, новели), і уривки з великої прози (романи) і публіцистика. Єдиним є одне – тематика.

Авторами книги є учасники бойових дій на сході України: Михайло Ярмола, Юрій Щебрик, Анатолій Форманюк, Ілля Тітко, Олександр Павшук, Валерій Гнатюк, Тарас Літковець. Під час презентації виступили автори книги, які розповіли про свій доробок, а також продекламували свої твори.

Джерело: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки

Відео 12 канал:

Категорія: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки | Переглядів: 272 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]