Головна » 2014 » August » 5 » У Ківерцівському музеї відкрито виставку робіт художників-аматорів.
19:15
У Ківерцівському музеї відкрито виставку робіт художників-аматорів.
У Ківерцівському музеї відкрито виставку робіт художників-аматорів.

   Виставка картин місцевих митців під назвою “Моя країна – Україна“, присвячена Дню Незалежності України, відкрилася 5 серпня у Ківерцівському районному краєзнавчому музеї. Директор краєзнавчого музею Степан Войчик розповів оглядачам виставки про талановитих майстрів різних за віком і техніками малювання.

   У музеї представлені "Петриківський розпис" Любові Мельник з Домашева, малюнки на склі Ірини Сардак-Бондарук (м.Ківерці), картини різьбяра по дереву Віктора Сороки з с.Липне, малюнки створені олівцем і вугіллям ківерчанки Оксани Чміль. Вражають своїми роботами Василь Фурс і Андрій Бутинець (м.Ківерці) та одинадцятикласник-гімназист Богдан Чайка (с.Веснянка).

   Першими відвідувачами картинної галереї стали працівники клубних установ району, держслужбовці, представники ЗМІ.

   Голова районної державної адміністрації Анатолій Сопросюк у вітальному слові відзначив, що автори виставки, люди, яких знаєш багато років, відкрилися по новому. Вони багатогранні і талановиті. Приємно, що молоде покоління має такі захоплення. Він побажав майстрам натхнення і наполегливості.

   Ківерцівський районний краєзнавчий музей запрошує усіх долучатися до прекрасного і оглянути талановиті картини наших краян.

Інна Тетюрко

Джерело: Ківерцівський районний інформаційний портал

Категорія: Ківерцівський районний краєзнавчий музей | Переглядів: 1258 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]