Головна » 2019 » April » 22 » Спорт для всіх
15:37
Спорт для всіх
Спорт для всіх

21 квітня на території Волинського регіонального музею українського війська та військової техніки відбулося проведення фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів з нагоди 33-ої річниці аварії на Чорнобильській АЕС. Проводили ці заходи Луцька районна добровільна благодійна організація «Спілка Чорнобиль» спільно з Волинським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Волинським обласним відділенням НОК України та Волинським РМУВВТ.

Метою заходів було: популяризація ігрових видів спорту, рухової активності та олімпійських цінностей серед населення області, залучення населення області, що постраждали від наслідків аварії на ЧАЕС та їх сімей до занять фізичною культурою та спортом, налагодження дружніх відносин між сім’ями, протиставлення здорового способу життя шкідливим звичкам.

Учасники вдало поєднали змагання з настільного хокею, дартсу та спортивних конкурсів з ознайомленням з музейними експонатами.

Наприкінці заходів учасники та переможці були нагороджені дипломами та призами від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Волинського обласного відділення НОК України.

Джерело: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки

Категорія: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки | Переглядів: 373 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]