Головна » 2019 » Квітень » 18

3-5 липня 2019 року в м. Переяслав-Хмельницький відбудеться Другий Всеукраїнський Музейний Форум.

На засіданні постійної комісії Волинської облради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму депутати розглянули проект рішення ради «Про призначення Важатко О. Г. на посаду директора Волинського краєзнавчого музею». Рекомендовано сесії призначити Важатко Оксану Георгіївну на посаду директора Волинського краєзнавчого музею на контрактній основі, терміном на 5 років.

В І Т А Є М О !

Сьогодні на засіданні постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму розглядалося звернення обласної державної адміністрації та Луцької районної державної адміністрації щодо можливості прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ та міст області Торчинського народного історичного музею імені Г.О.Гуртового.

«Щоб Земля дихала»

З нагоди Міжнародного дня Землі у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва відбулась зустріч старшого наукового співробітника відділу природи Волинського краєзнавчого музею Оксани Гаврилюк «Щоб Земля дихала» з учнями ЗОШ №17 та студентами Волинського коледжу Національного університету харчових технологій.