Головна » 2020 » September » 4 » Оргкомітет визначив план заходів до 150-річчя Лесі Українки
14:59
Оргкомітет визначив план заходів до 150-річчя Лесі Українки
Оргкомітет визначив план заходів до 150-річчя Лесі Українки

3 вересня 2020 року відбулося засідання Організаційного комітету з підготовки та відзначення 150-річчя з дня народження Лесі Українки.

Було визначено план ініціатив та заходів, які варто реалізовувати в рамках святкувань, серед яких – культурні, освітньо-просвітницькі та інфраструктурні проекти.

«Нарешті вийдемо за межі підходів, що збереглися ще з радянських часів та організуємо масштабний сучасний захід. З цих причин, а ще через коронавірусні реалії, ряд активностей одразу готуємо під цифрові майданчики для онлайн-перегляду», – зазначив голова оргкомітету, міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

Зокрема, в рамках відзначення 150-річчя з дня народження Лесі Українки заплановано проведення реставрації «Будинку Косачів» у Луцьку та Новоград-Волинського літературно-меморіального музею Лесі Українки, а також капітального ремонту «білого» та «сірого» меморіальних будиночків Колодяжненського літературно-меморіального музею.

Також Міністерство культури та інформаційної політики спільно з Міністерством закордонних справ планує проведення низки міжнародних комунікаційних кампаній.

Нагадаємо, 150 років від дня народження Лесі Українки виповнюється у лютому 2021 року.

Джерело: МКІП

Категорія: Колодяжненський музей Лесі Українки | Переглядів: 362 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]