Головна » 2014 » August » 13 » Музей запрошує до Нововолинська.
14:33
Музей запрошує до Нововолинська.
Музей запрошує до Нововолинська.

   У рамках реалізації освітнього проекту «Школа підтримки культури та туризму» 13 серпня 2014 року з метою обговорення ідеї розвитку галузі культури та туризму в історичному музеї Нововолинська відбулася зустріч на тему: «Відкрий для себе Волинь туристичну».

   Зустріч відбулася з ініціативи Нововолинського міського центру зайнятості. У ній взяли участь заступник міського голови Едуард Савік, представники відділу культури , відділу з питань внутрішньої політики, взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю, управління економічної політики та інвестицій Василь Мигас, приватного підприємства «Готельно-розважальний комплекс «СІС», Нововолинського міського центру зайнятості.

   Едуард Савік розповів присутнім про створення Асоціації органів місцевого самоврядування «Мережа співпраці прикордонних територій», в склад якої увійшли Ковельська, Шацька, Турійська районні ради та місто Нововолинськ.

   Директор центру зайнятості Ігор Кантор звернув увагу присутніх на те, що сприяння розвитку підприємницької діяльності у сфері культури та туризму є одним із напрямків в роботі служби зайнятості. Зокрема, у Волинській області успішно діє уже четвертий сезон освітнього проекту «Школа підтримки культури і туризму». У рамках цього проекту проведено понад 600 заходів, спрямованих на започаткування власного бізнесу в сфері туризму та обслуговування населення, сприяння туристичній привабливості Волині, відродження народних промисел.

   Дуже цікавою і змістовною була розповідь молодого креативного директора історичного музею Ірини Костюк, яка провела екскурсію експозиційними залами музею.

   Сьогодні місто вже має свої надбання, звичаї і традиції, які ми свято бережемо та розвиваємо. Присутні на заході погодились, що Нововолинськ набуває сучасних європейських ознак, але дуже важливо зберегти історичну та культурну спадщину для нових поколінь та розвивати туристичну галузь в місті.

Джерело: Нововолинська міська рада

Категорія: Нововолинський народний історичний музей | Переглядів: 908 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]