Головна » 2020 » June » 21 » Музей відкрито на ремонт 2020: прийом заявок
20:54
Музей відкрито на ремонт 2020: прийом заявок
Музей відкрито на ремонт 2020: прийом заявок

Маємо хороші новини для музеїв, які мають бажання долучитись до великої та солідарної спільноти проекту “Музей відкрито на ремонт”.

Учасники самоорганізованої ініціативи ДЕНЕДЕ оголосили про початок відбору нових музеїв учасників проекту “Музей відкрито на ремонт 2020”. Розширення географії нашого проекту на всі області України стало можливим завдяки підтримці Українського культурного фонду.

Які музеї можуть стати учасниками
Музеї державної та комунальної форм власності в яких зберігається державна частина Музейного фонду України. Філії музеїв можуть надсилати самостійні заявки.

Як подати заявку на участь у відборі
Погодити намір участі музею у відборі до проекту з колективом музею
Заповнити онлайн заявку до 28 червня: https://bit.ly/2N7o5nH

Що далі ?
Протягом декількох днів, після закінчення строку подачі заявок, відбудеться опрацювання заявок та відбору нових учасників музеїв проекту “Музей відкрито на ремонт 2020”. В рамках опрацювання заявок від потенційних учасників проекту планується відібрати по одному музею з кожної області України.

Результати відбору будуть оприлюднені 4 липня на спеціальному онлайн прес-брифінгу. Всі учасники будуть повідомлені про результати відбору листами на зазначені е-адреси та через сторінку проекту в фб https://www.facebook.com/zubmamonta2020/

Якщо у вас виникли запитання – пишіть нам [email protected] та на Facebook сторінку на якій ми по максимуму будемо вас інформувати про хід проекту “Музей відкрито на ремонт 2020”: https://www.facebook.com/zubmamonta2020/

“Музей відкрито на ремонт” - це довготривалий проект підтримки регіональних музеїв, що почався у 2016 році в музеях Донецької та Луганської областей. Протягом кількох років у 31-му музеї східного регіону України було проведено: 4 освітньо-методичних воркшопи “Сучасні методи роботи музею”; 6 кураторських виставок сучасного мистецтва; 6 дослідницьких проектів про локальну історію та 10 виставкових проектів “Жовта лінія”, які були направлені на актуалізацію та популяризацію теми збереження об'єктів історико-культурної спадщини, починаючи з кінця ХІХ ст і до сучасності.

Український культурний фонд — державна установа, створена у 2017 р. як нова модель надання на конкурсних засадах державної підтримки та промоції ініціатив у сфері культури та креативних індустрій. Діяльність Фонду, відповідно до чинного законодавства, є невід’ємною частиною політики і визначених пріоритетів діяльності Міністерства культури та інформаційної політики України.
сайт: https://ucf.in.ua/; facebook: https://www.facebook.com/ucf.ua/

Джерело: Музей відкрито на ремонт

Переглядів: 346 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]