Головна » 2020 » September » 10 » Художній музей запрошує на відкриття виставки художниці Елеонори Сабової-Дишко
19:43
Художній музей запрошує на відкриття виставки художниці Елеонори Сабової-Дишко
Художній музей запрошує на відкриття виставки художниці Елеонори Сабової-Дишко

11 вересня 2020 року о 15.00 год. у Художньому музеї, відділі Волинського краєзнавчого музею, відбудеться презентація виставкового проєкту волинської художниці Елеонори Сабової-Дишко під інтригуючою назвою «Мовчання – золото», який присвячено 935-ій річниці від часу першої писемної згадки про Луцьк.

В експозиції виставки буде представлено понад 20 творів живопису та графіки. Вона відбудеться за підтримки Луцької міської ради.

Елеонора Сабова-Дишко народилася 1954 року в Ужгороді. Закінчила Львівський державний інститут прикладного та декоративного мистецтва (відділ художньої кераміки), членкиня НСХУ, живописеця та графік, учасниця мистецького об’єднання «КУЛЯ». В експозицію увійдуть етапні твори художниці, що відображатимуть її пошуки та здобутки в царині малярства і графіки.

Кожен об’єкт - це своєрідний промінчик у далеку минувшину, спроба художниці реконструювати в уяві глядача призабуті події, загублені в часі образи. І, водночас, ці твори не варто класифікувати конкретикою історичного жанру. Барви метафор, алегорії, довільні імпровізації на теми кохання, неперебутніх людських пристрастей і драм додають її доробку особливого звучання.

За інформацією просимо звертатись:
Телефон: 72 30 75.
E-mail: [email protected]

Вхід для преси – вільний

Джерело: Художній музей

Категорія: Художній музей | Переглядів: 271 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]