Головна » 2021 » December » 1 » До Волинського музею українського війська передадуть Книгу пам’яті військовослужбовців Збройних Сил України
13:53
До Волинського музею українського війська передадуть Книгу пам’яті військовослужбовців Збройних Сил України
До Волинського музею українського війська передадуть Книгу пам’яті військовослужбовців Збройних Сил України

6 грудня 2021 року, з нагоди відзначення Дня Збройних сил України, о 12.00 годині у філії Національного військово-історичного музею України – Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки, відбудеться передача Книги пам’яті військовослужбовців Збройних Сил України, які загинули за свободу, незалежність і територіальну цілісність України та під час проведення міжнародних операцій з підтримання миру та безпеки. Книга пам’яті, як символ честі і гідності Збройних Сил України, виготовляється в одному примірнику і є відкритим книжковим виданням.

Внесення до Книги пам’яті відомостей про загиблих військовослужбовців є публічним визнанням їх подвигів та героїчних вчинків.

Ця книга створена Міністерством оборони України та Національним військово-історичним музеєм України. Структура Книг побудована за принципом календаря: один розворот – один день, де згадуються всі загиблі у цей день за всі роки. Майже всі, чиї імена зараз внесені до Книги пам’яті, Указом Президента були посмертно нагороджені державними нагородами.

Крім того, у рамках акції «Мій тато – Герой», започаткованої Волинським регіональним музеєм українського війська та військової техніки, відбудеться вручення подарунків дітям, батьки яких загинули на Сході нашої країни, виконуючи свій громадянський обов’язок із захисту територіальної цілісності та незалежності України.

Джерело: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки

Категорія: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки | Переглядів: 1640 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]