Головна » 2014 » August » 27 » До уваги музейників, науковців, краєзнавців, культосвітніх працівників, органів обласної та місцевої влади, громадських організацій Волині!
11:59
До уваги музейників, науковців, краєзнавців, культосвітніх працівників, органів обласної та місцевої влади, громадських організацій Волині!
До уваги музейників, науковців, краєзнавців, культосвітніх працівників, органів обласної та місцевої влади, громадських організацій Волині!

   Волинським краєзнавчим музеєм спільно з Волинською державною обласною універсальною науковою бібліотекою імені Олени Пчілки готується до видання „Календар знаменних і пам’ятних дат Волині на 2015 рік”. Просимо всіх до 15 вересня 2014 року подати пропозиції щодо важливих знаменних і пам’ятних дат 2015 року по районах та містах Волинської області для включення до календаря. У переліку необхідно вказати точну дату (за новим стилем) події або ювілею, дати короткі довідки про них.

   Згідно роз’яснення Міністерства юстиції України стосовно відзначення пам’ятних дат і ювілеїв (лист від 19.05.08. № 3207-0-4-08-17), пам’ятні дати, історичні події, ювілеї підприємств, установ та організацій вперше відзначаються у 50-ту річницю, ювілеї та вшанування пам’яті видатних осіб – у день п’ятдесятиріччя від дня народження, а наступні відзначення – відповідно не раніше ніж через 25 і 10 років.

   Ваші пропозиції до календаря на 2015 рік просимо подавати в електронному варіанті не пізніше вказаного терміну за адресою:

43005, м. Луцьк, вул. Шопена, 20, Волинський краєзнавчий музей, або надіслати на електронну адресу: [email protected]

Телефон для довідок: (0332) 24-56-19, редактор-упорядник календаря Є.І.Ковальчук

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 726 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]