Головна » 2019 » April » 18 » Директором Волинського краєзнавчого музею рекомендовано призначити переможницю конкурсу О.Г.Важатко
16:24
Директором Волинського краєзнавчого музею рекомендовано призначити переможницю конкурсу О.Г.Важатко
Директором Волинського краєзнавчого музею рекомендовано призначити переможницю конкурсу О.Г.Важатко

Постійна комісія Волинської обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму розглянула на своєму засіданні низку проектів рішень з кадрових питань.

Зокрема, було рекомендовано підтримати проект Про призначення Важатко О. Г. на посаду директора Волинського краєзнавчого музею.

Джерело: Волинська обласна рада

Нагадаємо, за дорученням Волинської обласної ради, у листопаді-грудні 2018 року управлінням культури, з питань релігій та національностей Волинської облдержадміністрації було проведено конкурс із добору на посаду директора Волинського краєзнавчого музею. 26 грудня 2018 року конкурсна комісія, керуючись нормами Законів України «Про культур», Положенням про формування складу та організацію роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника державного, комунального закладу культури, що належить до сфери управління, оперативного управління Управління культури, затвердженого наказом управління культури облдержадміністрації від 20 квітня 2017 року № 46, зареєстрованого в Головному територіальному управлінні юстиції у Волинській області 27 квітня 2017 року за № 51/1572, за результатами відкритого голосування прийняла рішення визнати старшого наукового співробітника відділу новітньої історії обласного краєзнавчого музею Важатко Оксану Георгіївну переможцем конкурсного добору на посаду директора Волинського краєзнавчого музею.

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 424 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]