Головна » 2020 » November » 17 » Волинський краєзнавчий музей запрошує на інтерактивні екскурсії для дітей
13:04
Волинський краєзнавчий музей запрошує на інтерактивні екскурсії для дітей
Волинський краєзнавчий музей запрошує на інтерактивні екскурсії для дітей

Науково-експозиційний відділ давньої, середньовічної та нової історії Волині Волинського краєзнавчого музею, що у Луцьку, пропонує цікаві тематичні інтерактивні екскурсії для дітей різного віку. Про це вебсайту «Район.Історія» повідомили наукові співробітники даного відділу.

Однією із таких є інтерактивна екскурсія «Лісовий кемпінг». Відвідувачам пропонують ознайомитись з основами туристичного таборування, правилами поведінки на природі, першочерговими діями при втраті орієнтування у лісі.

Екскурсія «Мисливці на мамонтів», передбачає знайомство зі світом первісних людей, їх побутом та звичаями в стилізованій домівці-печері. Під час такої екскурсії юним відвідувачам дають певні завдання.

Після їхнього виконання екскурсанти краще зрозуміють повсякдення далеких предків.

«Скарби та цінності музею» – екскурсія, в ході якої відвідувачі мають змогу дізнатися хто такі готи та чому вони ховали в землі свої коштовності, навіщо козакам позолочені люльки та яке відношення має до Волині Пабло Пікассо.

Екскурсія побудована у формі розповідей та завдань, які потрібно виконати екскурсантам.

Незвичайна екскурсія «Про слов’ян…» містить елементи інтерактиву. Вона дозволяє поринути в атмосферу тисячолітньої давнини і спробувати на практиці втілити свої господарські вміння. Дізнатися хто такі слов’яни і чим вони займалися. Навчитися виготовляти борошно і зробити посуд за технологією давніх слов’ян.

Детальна інформація за телефонами: 0505877182, 0682449233

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 270 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]