Головна » 2019 » August » 18 » Відкриваєм Любомль Україні та світу
22:35
Відкриваєм Любомль Україні та світу
Відкриваєм Любомль Україні та світу

Впродовж багатьох років до древнього Любомля приїжджають туристи та іноземні гості. Вони знайомляться з історією, культурою, звичаями та традиціями краю. Провідну роль в цьому займає Любомльський краєзнавчий музей як презентаційно-туристична установа.

У рамках туристичного маршруту „7 нових чудес Волині+ Шацькі озера” 17-го серпня знову відкривали м. Любомль для туристів з України та зарубіжжя. Про це написав у соцмережах директор Любомльського краєзнавчого музею Юрій Фініковський, – повідомляє інформаційний сайт Прибужжя „КОРДОН”.

Зокрема, відвідувачі з Лондона, Москви, Києва, Одеси, Запоріжжя, Ужгорода, Львова, Дніпра, тощо оглянули експозиції музею та пам’ятки архітектури міста (костел Св. Трійці 1412 р., церкву св. Георгія ХІІІ–ХVIII ст., городище „Замчище” (Фосія) ХІІІ–ХІV ст., флігель палацу Браницьких ХVІІІ ст., каплицю Яна Непомука ХVІІІ ст., церкву Різдва Богородиці 1884 року, центральну забудову міста ХVІІІ – першої половини ХХ ст. тощо).

„Зауважимо, що гості приємно вражені багатим минулим нашого краю, його історією! А тому запевнювали, що приїдуть сюди ще! Поруч з цим готуємось до проведення екскурсії для місцевих жителів! Надіюсь, Вам це буде цікаво!”, – йдеться у дописі.

Категорія: Любомльський краєзнавчий музей | Переглядів: 565 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]