Головна » 2021 » February » 6 » В обласному музеї презентували книгу «Волинь 1939–1946 років. Окупована, але не скорена» (ФОТО, ВІДЕО)
15:28
В обласному музеї презентували книгу «Волинь 1939–1946 років. Окупована, але не скорена» (ФОТО, ВІДЕО)
В обласному музеї презентували книгу «Волинь 1939–1946 років. Окупована, але не скорена» (ФОТО, ВІДЕО)

4 лютого 2021 року у Волинському краєзнавчому музеї відбулась презентація книги «Волинь 1939–1946 років. Окупована, але не скорена».

У ній взяли участь автори видання Леся Бондарук – кандидатка історичних наук, представниця Українського інституту національної пам’яті, Богдан Зек – кандидат історичних наук, завідувач науково-експозиційного відділу новітньої історії Волині Волинського краєзнавчого музею, відома історикиня та журналістка Тетяна Яцечко-Блаженко. На презентацію з Харкова до Луцька прибув і Олександр Красовицький – генеральний директор видавництва «Фоліо», у якому ця книга нещодавно побачила світ.

В актовій залі музею зібрались усі небайдужі до історії Волині. Виступали автори книги, кожен з яких розповідав про свій внесок у роботу та сферу наукових інтересів.

Директор видавництва Олександр Красовицький розповів про задум книги, і чому «Фоліо» взялось реалізовувати цей проєкт.

Журналістка Олена Лівіцька, заступник начальника відділу охорони культурної спадщини Луцька, історик Сергій Годлевський встигли прочитати книгу і виступили із своїми відгуками про роботу авторів.

Під час презентації слово взяв заступник Голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук, за попереднім фахом вчитель історії, який зауважив, що вказані видання краєзнавчого характеру є актуальними для освітнього процесу.

Презентація завершилась традиційною автограф-сесією.

Відео 12 канал:

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 187 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]