Головна » 2014 » Березень » 21 » У Волинському краєзнавчому музеї розповіли про основу життя на Землі.
23:37
У Волинському краєзнавчому музеї розповіли про основу життя на Землі.
У Волинському краєзнавчому музеї розповіли про основу життя на Землі.
21 березня у Волинському краєзнавчому музеї була проведена екологічна година, присвячена Міжнародному дню води.



2 грудня Генеральна асамблея ООН прийняла резолюцію про щорічне проведення Всесвітнього дня води 22 грудня, починаючи з 1993 року. 2005-2015 роки проголошені десятиріччям дій «Вода для життя».
Вода – основа життя на Землі, найбільше багатство кожної держави. Близько мільярда людей не має доступу до якісної питної води. 51 відсоток країн світу живе в умовах низької або дуже низької водозабезпеченості. У світі йде боротьба за енергоресурси, землю, воду.
В програмі заходу – експонування фотовиставки до Міжнародного дня води, показ документального фільму «Вода», демонстрація слайдів із зображенням води у різних формах, вручення присутнім заходу пам’яток про те, як економити воду.







Головна мета заходу – виховання бережного ставлення до води, вміння її економити, привернути увагу до проблем, які існують у світі у зв’язку з нестачею питної води.
Учасники заходу, проведеного старшим науковим співробітником відділу природи Оксаною Гаврилюк, були студенти Луцького кооперативного коледжу Львівської комерційної академії.


 
Фото Л.Максимова
Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 637 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]