Головна » 2020 » December » 16 » У Музеї волинської ікони презентували виставку-продаж подарунків до новорічно-різдвяних свят (ФОТО, ВІДЕО)
23:24
У Музеї волинської ікони презентували виставку-продаж подарунків до новорічно-різдвяних свят (ФОТО, ВІДЕО)
У Музеї волинської ікони презентували виставку-продаж подарунків до новорічно-різдвяних свят (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні у Музеї волинської ікони відкрилася виставка-продаж «Hand made. Подарунки до Різдва». Вже втретє на експозиційних площах музей представляє творчі рукотворні роботи учнів та майстрів Технічного фахового коледжу Луцького національного технічного університету.

Відкриття відбулось за участі голови обласної ради Григорія Недопада, ректорки Луцького НТУ Ірини Вахович, директорки Волинського краєзнавчого музею Оксани Важатко, завідувачки Музею волинської ікони Тетяни Єлісєєвої, директора Технічного фахового коледжу Луцького НТУ Олега Герасимчука, а також майстрів та учнів коледжу.

На виставку завітали Ольга Чубара, очільниця управління культури, з питань релігій та національностей Волинської облдержадміністрації та Валерій Дмитрук, заступник начальника управління.

Захід пройшов у невимушеній, радісній, теплій атмосфері. Всі бажаючі мали змогу придбати оригінальні подарунки до різдвяно-новорічних свят для рідних і близьких людей. Усі виручені кошти підуть на благодійність.

Цікавинкою стала святкова фотозона, облаштована дизайнерами коледжу.

Кожна робота на виставці – подарунок до Різдва та Нового року, а подарунки повинні бути різноманітними і задовольняти будь-який смак. Новорічні та різдвяні композиції, ялинкові прикраси, вишиті скатертини і серветки, велике розмаїття ангелів, ялиночок, місяців, подарункові черевички і рукавички, символ прийдешнього року та інші сувеніри чекають свого глядача та покупця! А ще подарують казковий настрій і неповторні відчуття сердечності й тепла. Кожен виріб, представлений на виставці, передає частинку душі автора, відкриває двері в казку – у світ добра і щастя.

Виставка «Hand made. Подарунки до Різдва» триває...

Поспішайте, свята наближаються!

Джерело: Музей волинської ікони

Відео UA: Волинь:

Категорія: Музей волинської ікони | Переглядів: 225 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]