Головна » 2020 » December » 29 » У Литовезькій ОТГ відкрили оновлений Музей історії села
11:04
У Литовезькій ОТГ відкрили оновлений Музей історії села
У Литовезькій ОТГ відкрили оновлений Музей історії села

В межах проекту «Відновлення музею – запорука розвитку місцевого туризму», в селі Литовеж завершили ремонт місцевого музею. 24 грудня 2020 року тут відбулося відкриття оновленого Музею історії села Литовеж, – повідомляється на сайті Литовезької ОТГ.

На відкриті були присутні кандидат історичних наук, доцент кафедри історії України та археології Волинського національного університету імені Лесі Українки – Сергій Панишко, сільський голова – Олена Касянчук, директори шкіл, педагоги та місцеві мешканці.

Метою проєкту є підвищення рівня розвитку місцевого туризму шляхом відновлення діяльності музею, що дасть змогу зберегти багаті надбання навколишніх сіл громади, створить унікальний простір, де місцеві жителі, гості з навколишніх сіл та міст, туристи зможуть збагатитися історичними фактами про минуле місцевості не лише навколо Литовежа, а й держави Україна в цілому.

Проєкт реалізується громадською організацією «Побужжя» завдяки підтримці в рамках конкурсу грантів за проєктом «Участь в дії: практики взаємодії влади та громади», який впроваджується громадською організацією «Розвиток Волині» та фінансується в рамках Фонду підзвітності Міністерства закордонних справ Нідерландів.

Переглядів: 173 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]