Головна » 2012 » Серпень » 25 » Тепер про музеї Луцьк можна дізнатися у Центрі туристичної інформації та послуг.
13:50
Тепер про музеї Луцьк можна дізнатися у Центрі туристичної інформації та послуг.
Тепер про музеї Луцьк можна дізнатися у Центрі туристичної інформації та послуг.
25 серпня 2012 року, у День міста, Луцьк поповнився ще однією туристичною «родзинкою». Тут відкрито Центр туристичної інформації та послуг. Про це інформує «Волинська правда».
На відкриття Центру прибули не лише представники міської влади, але іноземних делегацій, які відвідали Луцьк у дні свят. Нагадаємо, що сьогодні Луцьк святкує 927-ий свій день народження.
Луцький міський голова Микола Романюк зауважив, що співпраця починається з культурних зв’язків, а потім уже налагоджуються бізнесові стосунки. Тому так важливо розвивати туристичну галузь. Він розповів, що відкриття Центру туристичної інформації та послуг в обласному центрі Волині є черговим етапом у розвитку луцької туристичної сфери. Також він нагадав про те, що раніше був зреалізований туристичний сайт і створений промоційний логотип міста. До відкриття Центру йшли протягом року. Луцький мер зазначив, що перед відкриттям такого центру вивчали і досвід інших міст, у тому числі й закордоном, у Польщі. Присутнім та працівникам Центру він побажав, щоб усе задумане збувалося.
Геннадій Друзенко, координатор програм з розвитку туризму в регіонах України проекту LINK, зауважив, що сьогодні ми відкриваємо нову туристичну зірку, яка сходить на європейському та українському туристичному небосхилі. Мовляв, насіння посіялося у добрий грунт. Він зауважив, що цей Центр – один із найкращих в Україні, а він бачив майже усі. Каже, що в світі туризм – індустрія гостинності. У цьому і полягає ключ до успіху у цій сфері. «Туризм починається із усмішки», – сказав Геннадій Друзенко. Він сказав, що немає сумнівів, що Луцьк таки стане приємним відкриттям, адже тут уже працює команда професіоналів, яка об’єднана спільною ідеєю. Він побажав, щоб у 2020 році Львів та Люблін їздили до Луцька на студії.
Директор Центру туристичної інформації та послуг Ліна Остапчук зауважила, що Центр таки стане центром гостинності для туристів. Тут можна буде придбати сувенірну продукцію луцьких та волинських майстрів, отримати безкоштовну інформації про Луцьк. У понеділок тут вихідний, у решту днів Центр відкритий для відвідувачів. Також тут можна буде отримати інформацію туристам, де можна відпочити, перекусити і залишитися на ніч в обласному центрі Волині.
Власне, у Центрі можна купити мед, вироби з кераміки та соломи, футболки з логотипом міста. Ліна Остапчук зауважила, що, окрім замку Любарта, у Луцьку є ще 128 пам’яток місцевого і національного значення.
Також Центр стане місцем зустрічі творчих людей – фотографів та художників. У ньому безкоштовно роздаватимуть путівники по Луцьку.
 
Категорія: Луцький історико-культурний заповідник „Старий Луцьк” | Переглядів: 1241 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]