Головна » 2014 » Березень » 5 » Рідні по духу і крові у Колодяжненському музеї Лесі Українки.
17:47
Рідні по духу і крові у Колодяжненському музеї Лесі Українки.
Рідні по духу і крові у Колодяжненському музеї Лесі Українки.
5 березня 2014 року в Колодяжненському літературно-меморіального музеї Лесі Українки відбулося обласне методичне об'єднання викладачів словесних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації. Студенти і вчителі Ковельського промислово-економічного коледжу Луцького НТУ провели конференцію "Рідні по духу і крові у Колодяжному".



Науковці музею Лесі Українки надали методичну і практичну допомогу викладачу-методисту, голові циклової методичної комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін Н.Т.Байчук, методисту, викладачу гуманітарних дисциплін Л.В.Борисюк.
Видано збірник конференції, у якому вміщені матеріали конференції, зокрема, дослідження життя і творчість, архівної спадщини роду Драгоманових-Косачів: Юрія Косача, Ольги Сергіїв, Ольги Лютон, Роберта Гааба, матеріали про перебування Максима Рильського на Волині у 1963 році.
Цікавими і змістовними були виступи студентів: "А для людини, як вона людина, само страждання в щастя виростає", "Я жив для України і українського народу", "Наймолодша гілочка Косачівського роду", "Ольга Петрова-Лютон – хранителька спадщини роду Драгоманових-Косачів", "Роберто Гааб літописець Великого роду" та інші.





Викладачам словесних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації проведена екскурсія "Волинь в житті і творчості Лесі Українки".




 
Категорія: Колодяжненський музей Лесі Українки | Переглядів: 709 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]