Головна » 2012 » Липень » 24 » Про музеї Луцька тепер можна дізнатися на туристичному сайті міста.
12:40
Про музеї Луцька тепер можна дізнатися на туристичному сайті міста.
Про музеї Луцька тепер можна дізнатися на туристичному сайті міста.
24 липня 2012 року стартував туристичний сайт міста Луцька https://visitlutsk.com/. З цієї нагоди відбулася прес-конференція за участю міського голови Миколи Романюка (ВІДЕО). Він зазначив, що організатори намагалися зробити сайт сучасним і доступним,  щоб він містив повну інформацію про місто. «Потрібно ще завершити формування «Центру туристичної інформації і послуг» - це дасть можливість зробити суттєвий поступ вперед у розвитку туристичної галузі міста», – зазначив міський голова.
Начальник відділу розвитку туризму Наталія Бунда розповіла, що працює сайт трьома мовами – українською, англійською та польською. Це медіа-ресурс, який спрямований на формування туристичного іміджу Луцька в інтернет-просторі, популяризацію туристичного, історичного та культурно-мистецького потенціалу, рекламу як архітектурно-культурної спадщини, так і подій та фестивалів, що відбуваються у Луцьку.
Сайт був розроблений в рамках реалізації Програми розвитку туризму у місті Луцьку на 2011-2012 роки (з Програми було виділено 22 тис. грн). Безпосередньо робота над сайтом тривала близько чотирьох місяців.
Сайт налічує дев’ять основних рубрик: «Про Луцьк», «Новини», «Фоторепортажі», «Чим зайнятись», «Де зупинитись», «Де поїсти», «Афіша», «Екскурсії», «Інфо», які містять у свою чергу підрубрики. Сайт надаватиме вичерпну інформацію кожному потенційному туристові про проживання, харчування та дозвілля у Луцьку. Він спрямований на те, щоб зробити перебування гостей міста комфортним, цікавим та ексклюзивним. Кожен охочий зможе замовити екскурсію завдяки контактам, розміщеним на сайті, або скористатися самостійними екскурсіями чи mp3-екскурсоводами. Також на сайті можна ознайомитися з найцікавішими культурними новинами міста та переглянути фотозвіти з місцевих подій. Буде постійно оновлюватися афіша та календар подій на кожен день, тиждень, місяць та рік, надаватися достовірна інформація для створення позитивного іміджу міста на внутрішньому та закордонному ринку туризму. Розробники сайту запросили до співпраці власників готелів, ресторанів, кав’ярень, туристичних фірм та директорів музеїв, театрів, галерей та ін.
Директор КП «Центр туристичної інформації та послуг» Ліна Остапчук зазначила, що вони запрошують лучан до співпраці. Чим більше людей виявлять бажання його наповнювати, тим він буде цікавішим. В подальшому новостворений «Центр туристичної інформації та послуг» буде використовувати туристичний сайт, як можливість промоції міста та приваблення туристів до Луцька.
Заступник міського голови Василь Байцим повідомив, що міська влада домовилася з усіма надавачами туристичних послуг: відтепер у місті не буде туристичних сезонів, а працюватимуть вони протягом року.
 
Відділ інформаційної роботи міської ради
(777904, 777946, 720665)
Джерело: сайт Луцької міської ради, 24.07.2012
Категорія: Луцький історико-культурний заповідник „Старий Луцьк” | Переглядів: 1003 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]