Головна » 2019 » August » 6 » Про Лесю Українку – зацікавленим відвідувачам
13:56
Про Лесю Українку – зацікавленим відвідувачам
Про Лесю Українку – зацікавленим відвідувачам

З 30 липня по 8 серпня 2019 року Всеукраїнська спілка громадських організацій «Конфедерація громадських організацій інвалідів України» за підтримки Міністерства соціальної політики України, Фонду соціального захисту інвалідів проводить в Луцьку Всеукраїнський семінар з фізичної реабілітації серед осіб з інвалідністю різних нозологій, для яких проводяться індивідуальні та групові заняття. У вільний час вони мають можливість ознайомитись з історичними місцями м.Луцька та його музеями.

Так, 6 серпня учасники заходу відвідали Волинський краєзнавчий музей. Вони присвятили час знайомству з виставкою «Ті вічні пісні, ті єдинії спадки…», приуроченою до Дня пам’яті Лесі Українки.

З особливим хвилюванням і трепетом наші екскурсанти, жителі різних регіонів України, оглядали безцінну музейну реліквію: зошит із записами волинських традиційних пісень, зробленими руками Лесі Українки та її сестри Ольги Косач у 1890-х роках у с. Колодяжному.

Учасники Всеукраїнський семінару планують відвідати і відділи Волинського краєзнавчого музею – Музей волинської ікони та Художній музей.

Фото Л. Максимова

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 313 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]