Головна » 2012 » July » 19 » Представник Президента України у Верховній Раді Юрій Мірошниченко відвідав Музей історії Волинської ОДТРК.
17:50
Представник Президента України у Верховній Раді Юрій Мірошниченко відвідав Музей історії Волинської ОДТРК.
Представник Президента України у Верховній Раді Юрій Мірошниченко відвідав Музей історії Волинської ОДТРК.
Перебуваючи на Волині, Представник Президента України  у Верховній Раді Юрій Мірошниченко разом із заступником голови облдержадміністрації Олександром Курилюком  побував у Музеї історії  Волинської ОДТРК. Оглянувши експозиції, які протягом багатьох літ зібрав великий сподвижник радійної справи Іван Миколайович Базилюк, гість у Книзі відгуків зазначив:
   „З великим захопленням відвідав унікальний музей становлення Волинського радіо та телебачення, який уособлює цікавий і довгий шлях в предметах і долях. Для мене це відвідання стало „родзинкою” всієї подорожі. Схиляю голову в шані тим людям, хто творив історію цього славетного краю і увічнював її для нащадків. Бажаю всьому колективу творчих успіхів, щастя і здоров’я!
З повагою –
 Народний депутат  України
 Представник Президента України
 у Верховній Раді України
 Юрій Мірошниченко.”

Екскурсії до музею, аналогів якому немає в Україні, викликають захоплення і в самих волинян. Зокрема, кілька днів тому у телерадіокомпанії побували жителі Луцька, які відгукнулись  на ініціативу міської ради організувати екскурсію, так би мовити, на замовлення.
 
Джерело: сайт Волинської ОДТРК, 19.07.2012
Категорія: Музей Волинської державної телерадіокомпанії | Переглядів: 1065 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]