Головна » 2020 » November » 22 » Народ мій є!
10:12
Народ мій є!
Народ мій є!

21 листопада День Гідності та Свободи. Він об’єднує дві значні події̈ в історії̈ країни – Помаранчеву Революцію 2004 року та Революцію гідності 2013 року. Пам'ять про ті події̈ повинна зберегтися та примножитися, передаючись з покоління в покоління.

Саме тому в Маневицькому краєзнавчому музеї̈ було проведено урок патріотизму «Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!» та розгорнуто виставку із фондів музею «Майдан – шлях до свободи». Активними учасниками заходу були джури ЗОШ І-ІІІ ст. імені Героя України Андрія Снітка (рої «АЗОВ», «ВОЛЯ», «Козацька слава» і «Козацька надія») та виховники Козак О.В і Оксенюк В. І.

Захід розпочався із Гімну України, згодом діти переглянули відеоролики на цю ж тему та уважно слухали розповідь маневичанки Зінаїди Володимирівни Тарасюк, яка брала участь у подіях на Майдані 2004 року. Хвилиною мовчання вшанували усіх, хто ціною власного життя став на захист нашої держави.

В пам’ять про загиблих джури поклали квіти та пов’язали жовто-сині стрічки біля стенду «Назавжди в наших серцях», що у центрі селища.

Джерело: Маневицький краєзнавчий музей

Категорія: Маневицький краєзнавчий музей | Переглядів: 203 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]