Головна » 2019 » December » 12 » На Волині змінять програму розвитку культури
13:29
На Волині змінять програму розвитку культури
На Волині змінять програму розвитку культури

У рамках змін до регіональної програми пропонують зменшити обсяг фінансової допомоги у 2020 році Музею сільського господарства Волині. Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 11 грудня, – повідомляє Інформаційне агентство «Волинські Новини».

Депутати розглянули проєкт змін до Регіональної програми розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини на 2016-2020 роки. Так, пропонували зняти фінансування заслуженому народному ансамблю пісні і танцю України «Колос» (в тому числі – організація гастролей у Республіку Польща на запрошення українських громад) у розмірі 675 тисяч гривень та фінансову допомогу Музею історії сільського господарства Волині – скансену у розмірі 555 тисяч. Зміни пропонують, враховуючи рекомендації бюджетних слухань.

Як повідомила начальник управління культури, з питань релігій та національностей ОДА Ольга Чубара, раніше музей пропонували передати на баланс Княгининівській ОТГ.

Загалом на фінансування програми у 2020 році пропонують передбачити в обласному бюджеті 5,556 мільйона гривень.

Члени комісії рекомендували залишити фінансування ансамблю «Колос» та зняти фінансування музею-скансену.

Категорія: Рокинівський музей історії c/г Волині-скансен | Переглядів: 312 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]