Головна » 2020 » March » 16 » Музей УПА на Вовчаку поповнився «фронтовим» знаменом «Карпатської Січі»
12:15
Музей УПА на Вовчаку поповнився «фронтовим» знаменом «Карпатської Січі»
Музей УПА на Вовчаку поповнився «фронтовим» знаменом «Карпатської Січі»

Як і обіцяв побратимам із Турійської «Свободи», доставив для музею в урочищі Вовчак прапор окремої зведеної штурмової роти «Карпатської Січі», який перебував із нами у волонтерській поїздці на новітній фронт російсько-української війни. Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук депутат Волинської обласної ради від ВО «Свобода» Олександр Пирожик – повідомляє Волинь UA.

Зі слів Олександра Пирожика, знамено побувало на позиціях бійців «Карпатської Січі» та «Січі» на Донбасі: поблизу Кримського, Бахмута, Авдіївки, Красногорівки, Мар’їнки, Благодатного та Волновахи, а також Широкиного у східній частині Маріуполя.

«Стяг «Карпатської Січі» надихатиме відвідувачів Вовчака високим бойовим духом наших новітніх героїв, які є гордими нащадками незламних повстанців УПА. Сподіваюся, цей експонат стане ще одним «живим» наочним експонатом священної національно-визвольної боротьби нашого народу з одвічним ворогом – російським окупантом. Яка триває і не припиниться аж до остаточного визволення України від зовнішнього та внутрішнього окупанта», – йдеться в дописі.

Переглядів: 245 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]