Головна » 2014 » Березень » 17 » Мистецтво єднає Україну (ВІДЕО).
17:31
Мистецтво єднає Україну (ВІДЕО).
Мистецтво єднає Україну (ВІДЕО).
В картинній галереї Ковельського історичного музею відкрилась персональна виставка запорізького художника Олександра Углова. Сам митець не лише презентував ковельчанам свій творчий доробок, а й провів майстер-клас для дітей художньої школи імені Андроника Лазарчука та Люблинецької школи-інтернату – ліцею, – повідомив Телевізійний Центр Ковель.
Його роботи експонувались в галереях Києва та Стасбурга і зберігаються в приватних колекціях по всьому світу. Але сам Олександр Углов називає себе "скромним трудівником мистецтва”, який в картинах відтворює власне відчуття світу. Його красу. Багатогранність. Таємничість.
"Живопись – это такая женщина, которой изменять нельзя. Если ты уже выбрал этот путь, то надо идти до конца. Но это действительно достойная дорога...”, – говорить Олександр Углов.
Олександр Углов приїхав до Ковеля на запрошення колекціонерів живопису Наталії Дуброви та її чоловіка Олександра, які не вперше знайомлять ковельчан з творчістю сучасних українських художників. З цікавістю гість відгукнувся і на пропозицію провести майстер-клас для дітей з дитячої художньої школи імені Андроника Лазарчука та учнів Люблинецького НВК "Загальноосвітня школа-інтернат-ліцей”.
Діти не лише слухали поради художника, а й самостійно додавали штрихи до образу скрипаля – картини, яку намалювали всі разом за 1,5 години творчого спілкування.
В роботах Олександра Углова кожен може знайти щось своє. Співзвучне з тим, що відчуваєш сам. А персональна виставка запорізького художника в картинній галереї міського історичного музею триватиме впродовж місяця.
Категорія: Ковельський історичний музей | Переглядів: 797 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]