Головна » 2016 » September » 12 » Хресний хід до Чудотворного образу
16:04
Хресний хід до Чудотворного образу
Хресний хід до Чудотворного образу
 
 

11 вересня, у день відзначення Усікновення чесної глави Іоана Хрестителя, з благословення Митрополита Волинського і Луцького Ніфонта відбувся традиційний хресний хід вірних Волинської єпархії Української Православної Церкви до Холмської Чудотворної ікони Богородиці у Музей волинської ікони. Хресний хід очолив секретар єпархії протоієрей Миколай Бондарук. Від Свято-Покровського храму священики і парафіяни з різних парафій Волині, члени православного сестринства при храмі Всіх святих землі Волинської, діти з недільної школи пройшли центром міста до Музею волинської ікони.

Під час молебню віруючі змогли прикластися до Чудотворного образу. По завершенню богослужіння протоієрей Миколай Бондарук подякував працівникам музею за можливість проведення молебнів біля Холмської Чудотворної ікони Богородиці, побажав усім присутнім Божого благословення, здоров’я, а головне – миру на нашій землі.

Завідувач Музею волинської ікони Тетяна Єлісєєва подякувала владиці Ніфонту за багаторічну підтримку музею, а вірним УПЦ – за пожертви на реставрацію волинських ікон.

Джерело: Музей волинської ікони

 
Категорія: Музей волинської ікони | Переглядів: 1197 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]