Головна » 2020 » October » 23 » До день заснування у Луцьку Художнього музею
11:45
До день заснування у Луцьку Художнього музею
До день заснування у Луцьку Художнього музею

Художній музей оголосив конкурс наукових студентських робіт «Художній музей: сторінки історії, дослідження колекцій, вивчення та професійний аналіз окремих творів із постійної експозиції музею та тимчасових виставок»:

Наближається 6 листопада – день заснування у Луцьку Художнього музею, відділу Волинського краєзнавчого музею. Багато років поспіль напередодні цієї дати науковці проводять традиційну культурно-мистецьку акцію «Сторінками історії Художнього музею», однак цьогоріч в умовах карантинного режиму вона проводитиметься дещо в іншому форматі.

Оминаючи гучне святкування, концерти, моно-вистави, презентації виставок, до яких звик наш глядач, зосереджуємось нині на науково-просвітницькій та дослідницькій роботах, які теж є прекрасною нивою для реалізації цікавих ідей.

Ми готуємо цілу низку подій, одну з яких анонсуємо вже сьогодні – оголошуємо конкурс написання наукових студентських робіт «Художній музей: сторінки історії, дослідження колекцій, вивчення та професійний аналіз окремих творів із постійної експозиції музею та тимчасових виставок». Його мета: популяризувати музей як культурно-мистецьку інституцію краю, сприяти вивченню історії європейського та вітчизняного мистецтва, спонукати до особистих переосмислень та індивідуальних спроб аналізу творчості художників та їх доробків.

Написані роботи просимо надсилати до 1 листопада в електронному варіанті на e-mail: [email protected]. На переможців очікує призовий фонд, обговорення, фахові рецензії.

Кращі наукові роботи будуть опубліковані на сторінці Художнього музею у Facebook. До співпраці вже зголосились викладачі та студенти кафедри культурології Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Джерело: Художній музей м. Луцька, відділ ВКМ

Категорія: Художній музей | Переглядів: 328 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]