Головна » 2014 » Березень » 9 » Дарунок від Владики Музею волинської ікони.
17:54
Дарунок від Владики Музею волинської ікони.
Дарунок від Владики Музею волинської ікони.
Ще у жовтні 2013 року, перебуваючи у Луцьку під час урочистостей з нагоди Дня всіх святих Землі Волинської, Архієпископ Житомирський і Новоград-Волинський Никодим обіцяв зробити подарунок Музею волинської ікони. Владика Никодим свого часу був правлячим архієреєм Володимир-Волинської єпархії.
Цими днями голова Інформаційно-просвітницького відділу протоієрей Валентин Марчук та голова єпархіального відділу з співпраці із Збройними силами та іншими військовими формуванням протоієрей Олександр Мазурак, які повернулись до Луцька з Криму, передали Музею волинської ікони від Архієпископа Житомирського і Новоград-Волинського Никодима чотири старовинні ікони, оклад і напрестольний хрест. Валентин Марчук передав слова Владики Никодима про те, що він пам’ятає часи перебування на Волині і з любов’ю їх згадує.





Завідувач музею Тетяна Єлісєєва щиро подякувала владиці Никодиму за подарунок, а священикам за ініціативу та повсякчасну підтримку Музею волинської ікони у збереженні пам'яток сакрального мистецтва.


 
Категорія: Музей волинської ікони | Переглядів: 789 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]