Головна » 2014 » Квітень » 02

   2 квітня до фондів Волинського краєзнавчого музею передано медалі, відомого закарпатського художника, академічного скульптура-монументаліста Беленя Михайла Олексійовича. Автор подарував музею 5 медалей з тонованої теракоти, присвячених історії Стародавньої Греції та Італії, діячам культури України.

   2 квітня у Художньому музеї відбулась екскурсія-практикум по виставці «Птахи нашого міста», яку провели Зоя Навроцька та Віктор Чухрай. Учні реабілітаційного центру із задоволенням взяли участь у майстер-класі по виготовленню декоративних птахів із паперу за допомогою працівників Художнього музею Оксани Силюк та Ольги Щерби.

   2 квітня в Інституті філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки вшанували пам’ять визначного українського поета, перекладача, члена Спілки письменників Польщі, випускника Луцького учительського інституту 1941 року Якова Гудемчука.

    Станом на сьогодні Музей Лесі Українки у Колодяжному набрав найбільшу кількість голосів і зайняв перше місце у загальноукраїнському рейтингу визначних місць в нашій області та претендує на звання найкращої пам’ятки України.

   Волинський краєзнавчий музей запрошує до участі у роботі круглого столу „Музейні колекції писанок: формування, збереження та популяризація”, який відбудеться 16 квітня 2014 року.