Головна » 2019 » May » 16 » Затурцівський музей В’ячеслава Липинського запрошує на Шостий фестиваль народної творчості
14:12
Затурцівський музей В’ячеслава Липинського запрошує на Шостий фестиваль народної творчості
Затурцівський музей В’ячеслава Липинського запрошує на Шостий фестиваль народної творчості

18 травня 2019 року, у Міжнародний день музеїв, на території Затурцівського меморіального музею В’ячеслава Липинського буде проведено Шостий фестиваль народної творчості „Над Королівським Шляхом”, присвячений 205-ій річниці від дня народження Т.Г.Шевченка.

Запрошуємо краян відвідати музей, оглянути музейні виставки та виставку високохудожніх робіт оригінального художника з Володимира-Волинського Анатолія Бойка, ім’я якого занесене у „Книгу рекордів України”, ознайомитися з роботами інших майстрів народної творчості, послухати українських народних і сучасних патріотичних пісень та пісень на слова Тараса Шевченка у виконанні професійних та аматорських колективів, а також окремих виконавців.

Вперше у нашому краї зустрічатимемо духовий оркестр з Тернопільщини, відомий далеко за межами своєї області, у виконанні якого прозвучить низка музичних творів на українську тематику героїко-патріотичного змісту.

Під час фестивалю можна буде придбати сувеніри, вироби майстрів народно-прикладного мистецтва, декоративні рослини та квіти, посмакувати чаєм на травах та випічкою місцевих господинь. А козаки почастують гостей наваристим козацьким кулішем.

Дійство при сприятливій погоді відбуватиметься на території перед приміщенням музею, а у випадку дощу у приміщенні.

Початок о 12.00 год.

Джерело: Затурцівський меморіальний музей В’ячеслава Липинського

Категорія: Затурцівський меморіальний музей В.Липинського | Переглядів: 384 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]