Головна » 2019 » May » 13 » Запрошуємо на допрем’єрний показ вистави «Ковчег часу»!
13:00
Запрошуємо на допрем’єрний показ вистави «Ковчег часу»!
Запрошуємо на допрем’єрний показ вистави «Ковчег часу»!

Волинський краєзнавчий музей запрошує 16 травня на допрем’єрний показ вистави студії Наталії Журавльової «Ковчег часу». Початок о 15.30.

Воєнна Варшава. Гелі – дев’ять років і вона живе в гетто. Дівчинка не ходить до школи, а сусіди довкола постійно змінюються, тому друзів у Гелі теж немає. Давид, який нею опікується, мусить заробляти гроші на прожиття, і його цілими днями не буває вдома. Найчастіше Геля залишається сама. Проте в неї є книжки й бібліотека – єдине місце в гетто, куди брат дозволяє їй ходити самій. Якось бібліотекарка дає їй книжку Герберта Веллса «Машина часу». Відтоді життя Гелі цілковито змінюється. Починається її велика й небезпечна пригода.

Постановка стала можливою завдяки ініціативі Благодійної організації «Творчість заради життя» Наталії Журавльової та сприяння Управління соціальних служб для сім’ї та молоді Луцької міськради.

Вистава створена за мотивами однойменної повісті польського письменника Марціна Щегельські про долю маленької єврейської дівчинки, яка під час Другої світової війни мордувалася в створеному нацистами Варшавському ґетто.

Вхід вільний!

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 374 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]