Головна » 2020 » July » 14 » Володимир-Волинський музей запрошує до участі у п’ятому ювілейному фотоконкурсі до Дня міста
09:28
Володимир-Волинський музей запрошує до участі у п’ятому ювілейному фотоконкурсі до Дня міста
Володимир-Волинський музей запрошує до участі у п’ятому ювілейному фотоконкурсі до Дня міста

З метою поповнення музейної збірки оригінальними фотознімками м.Володимира-Волинського, а також організації онлайн-виставки до Дня міста відділ культури і туризму МВК та Володимир-Волинський історичний музей імені О.Дверницького оголошує фотоконкурс «Володимир крізь призму почуттів – 2020». До участі запрошують усіх охочих. Про це йдеться на фейсбук-сторінці музею.

Умови проведення конкурсу:

1. Принести в музей 3 роздруковані авторські роботи хорошої якості у форматі А4, які раніше не висвітлювалися та не брали участь в інших фотоконкурсах (додатково переслати їх на ел. адресу музею [email protected]) на такі теми:
- 1 фото – життя однієї вулиці (ансамбль споруд, будинків, пам’яток історії, культури, архітектури тощо м. Володимира-Волинського);
- 1 фото - мальовничі краєвиди м. Володимира-Волинського;
- 1 фото – людські історії нашого міста в умовах карантину.

2. Журі оцінює подані роботи учасників і визначає по одному переможцю у кожній категорії, паралельно відбувається онлайн-голосування, за результатами якого буде визначено одного переможця, фото якого набере найбільшу кількість голосів.

3. Чотирьох переможців буде нагороджено подяками та призами, решту учасників – заохочувальними подарунками;

4. На фейсбук-сторінці Володимир-Волинського історичного музею імені О. Дверницького буде оголошено результати конкурсу та проведено онлайн-виставку з робіт усіх учасників.

Прийом конкурсних робіт: до 16:00 год. 21 липня 2020 р. за адресою: вул. І. Франка, 6 (історичний музей).

Онлайн – голосування: 21 липня – 9:30 год. 23 липня 2020 р.

Результати фотоконкурсу будуть оголошені протягом дня 26 липня 2020 р. на фейсбук-сторінці Володимир-Волинського історичного музею імені О. Дверницького.

Відзначення переможців та нагородження учасників відбудеться з 27 липня 2020 р. за індивідуальною згодою з організаторами.

Довідки за телефоном: (03342) 2-19-11.

Оргкомітет

Категорія: Володимир-Волинський історичний музей | Переглядів: 389 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]