Головна » 2017 » July » 28 » Володимир-Волинський історичний музей підтримали меценати (ФОТО, ВІДЕО)
11:46
Володимир-Волинський історичний музей підтримали меценати (ФОТО, ВІДЕО)
Володимир-Волинський історичний музей підтримали меценати (ФОТО, ВІДЕО)

Нещодавно колектив Володимир-Волинського історичного музею звернувся із закликом до меценатів, аби вони допомогли матеріально, щоб придбати для музею унікальні експонати – бронзову іконку Богородиці з немовлям, виготовлену ще в епоху Волинсько-Галицької держави (14 ст) та бронзовий наконечник списа, який побутував у часи Гомера і Трої.

Нині можемо втішитися приємною новиною. Таки знайшлися небайдужі люди, які допомогли поповнити музейні фонди! Висловлюємо найщирішу вдячність депутату Володимир-Волинської міської ради, власнику розважального центру «Метелик» Руслану Андрійовичу Морозу і директору приватного підприємства «Гербор-Холдинг» Олегу Васильовичу Борбелюку за фінансову підтримку у придбанні цінних експонатів. Приємно, що у наш непростий час є люди, які цінують історію рідного краю. Зичимо їм усіляких гараздів і процвітання їх бізнесу.

Безумовно ці меценати зробили добру справу, адже у грудні нинішнього року Володимир-Волинському історичному музею імені Омеляна Дверницького виповниться 130 років і таке придбання унікальних старожитностей є гарним подарунком до ювілею. До того ж ці речі поповнять скарбницю Музейного фонду України (а не зарубіжних музеїв!) і будуть вивчатися майбутніми поколіннями істориків.

З вдячністю,
колектив Володимир-Волинського історичного музею
імені Омеляна Дверницького

Відео АТМ ВОЛОДИМИР:

Категорія: Володимир-Волинський історичний музей | Переглядів: 628 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]