Головна » 2017 » August » 29 » Волинський краєзнавчий музей запрошує до співпраці вчителів, учнів та батьків!
15:14
Волинський краєзнавчий музей запрошує до співпраці вчителів, учнів та батьків!
Волинський краєзнавчий музей запрошує до співпраці вчителів, учнів та батьків!

Відповідно до програм загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв області Волинський краєзнавчий музей розробив і видав комплексну програму «Музей – школі. На допомогу вчителям та учням навчальних закладів Волинської області (2017-2018 навчальний рік)». – Луцьк, 2017.

Спеціальні щорічні програми роботи зі школярами «Музей – школі» розроблені та втілюються у Волинському краєзнавчому музеї протягом більше як десяти останніх років. Метою програми 2017–2018 років є формування музейної аудиторії, як сьогоднішньої, так і потенційної. Завданням програми є популяризація музею, широке використання різних форм музейної комунікації, як у процесі навчання, так і у виховній роботі. Музей пропонує різноманітні інноваційні технології, широкий діапазон інтегрованих музейних форм роботи зі школярами, а також інтерактивні неформальні заняття у формі ігрової, пошукової та дослідницької діяльності. У програмі подано тематику екскурсій, уроків-екскурсій з окремих навчальних дисциплін, цикли лекцій, виставки, масово-освітні заходи, які проводяться як у самому музеї на стаціонарних експозиціях, так і поза музеєм на пересувних виставках. Комплексна програма «Музей – школі» складається з шести окремих програм, які реалізуються у Волинському краєзнавчому музеї, Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки, Музеї «Лісової пісні» в урочищі Нечимне, Музеї волинської ікони, Художньому музеї, Музеї історії Луцького братства та Затурцівському меморіальному музеї В’ячеслава Липинського. Програма побудована за тематичним принципом, має уніфіковану структуру. Доповнена довідковим матеріалом по музеях Волинської області (адреси музеїв, номери телефонів, час роботи, вартість вхідного квитка та екскурсії).

Волинський краєзнавчий музей запрошує до співпраці вчителів, батьків і дітей!Відвідайте наші музеї, які є справжньою скарбницею історико-культурної спадщини краю.
Будемо раді зустрічі з вами!

Отримати програму «Музей – школі» можна у відділі науково-освітньої роботи Волинського краєзнавчого музею, або скачати її із сайту обласного музею.

Телефон для довідок: (0332) 24-75-82 – відділі науково-освітньої роботи.

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 624 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 3.8/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]