Головна » 2020 » August » 16 » Відвідайте Луцький естетичний трикутник!
20:59
Відвідайте Луцький естетичний трикутник!
Відвідайте Луцький естетичний трикутник!

Що це таке? Це три унікальні луцькі музеї, відвідавши які ви не просто духовно збагатитесь, отримаєте нові знання і емоції, а пройдете шлях, яким розвивалось мистецтво: від Сакрального, через Ренесанс до Сучасного.⠀

Бездоганне мистецтво, наповнене глибоким змістом чекає на вас у Музеї волинської ікони. Тут зберігається один з найдавніших у світі Богородичних образів – ікона Холмської Божої Матері (ХІ ст.)

Ви побачите взірці класичного мистецтва, проникнитесь настроєм та імпульсами минулих століть у Художньому музеї. Гордістю музею є твір "Святий Ієроним" ( 1644 р.), автором якого є придворий художник іспанських королів Хусепе де Рібера.

Музей сучасного українського мистецтва Корсаків — це окремий всесвіт, який презентує сучасне національне мистецтво та пропагує його розвиток.

Художньо-меморіальний музей Миколи Кумановського - одна з перлин музею, презентує життя одного з найяскравіших митців України, його здобутки і філософію.

Ви побачите мистецтво, яке виходить за рамки і поєднується з простором, мистецтво, яке не залишить вас байдужим, навіть якщо ви ніколи не цікавились мистецтвом.

Джерело: Луцьк - приємне відкриття

Категорія: Музей волинської ікони | Переглядів: 292 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]