Головна » 2021 » July » 10 » Відбулося спецпогашення марки з нагоди ювілею Лесі Українки
12:56
Відбулося спецпогашення марки з нагоди ювілею Лесі Українки
Відбулося спецпогашення марки з нагоди ювілею Лесі Українки

У 2021 році відзначаємо 150-річчя з нагоди дня народження Лесі Українки. У рамках святкування ювілею волинської поетеси Укрпошта випустила поштовий блок з маркою «Леся Українка. 1871-1913». Це вже третя марка ювілейного року.

9 липня у Києві та Луцьку одночасно погасили нову марку до 150-річчя Лесі Українки. Подія була присвячена також і 72-річчю музею Лесі Українки в Колодяжному.

У Луцьку в спецпогашенні взяли участь народна депутатка Ірина Констанкевич, членкиня від групи «Партія «За майбутнє», очільник «Укрпошти» у Волинській області Іван Люсак і директорка Волинського краєзнавчого музею Оксаною Важатко.

«Вітаю нас усіх із такою величною історичною подією!! Дякую тим, хто організував це свято!!», – наголосила Ірина Констанкевич.

Новий поштовий блок виконаний художницею та ілюстраторкою Поліною Дорошенко. Ця її робота створена в рамках арт-проєкту «Діячі України», в якому молоді художники сучасною графічною мовою передають характери відомих особистостей.

У роботі художниця поєднує різні техніки, найчастіше використовує для робіт акрил, ручку, декупаж та італійський олівець.

Джерело: Ірина Констанкевич - офіційна сторінка

Категорія: Колодяжненський музей Лесі Українки | Переглядів: 352 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]