Головна » 2012 » Січень » 29 » Вечір до Дня Соборності і Свободи України та Дня пам’яті Героїв Крут у Затурцівському музеї В’ячеслава Липинського.
23:21
Вечір до Дня Соборності і Свободи України та Дня пам’яті Героїв Крут у Затурцівському музеї В’ячеслава Липинського.
Вечір до Дня Соборності і Свободи України та Дня пам’яті Героїв Крут у Затурцівському музеї В’ячеслава Липинського.    У неділю 29 січня 2012 року в конференц-залі Затурцівського меморіального музею В’ячеслава Липинського відбувся вечір „Навік Соборна і Непоборна”, приурочений до Дня Соборності і Свободи України та Дня пам’яті Героїв Крут.
   Сюди на запрошення осередку Просвіти „Джерело”, створеного при музеї, прибули гості з Луцька та Локач. У виконанні заслуженої хорової капели „Посвіт” під керівництвом заслуженого працівника культури України, лауреата премій „Одержимість” та ім. Миколи Куделі Ростислава Кушнірука прозвучала низка героїко-патріотичних пісень, присвячених цій тематиці. Солоспівом чарував присутніх заслужений артист України Петро Комарук. У виконанні лікаря-пенсіонера прозвучали вірші. Спогадами про свою поїздку до Крут поділилася затурчанка Валентина Челій. Вечір вели та читали поетичні твори працівники музею Наталія Гатальська та Віталій Кушнір. Захід благословив настоятель Затурцівської церкви Св. Параскеви УПЦ КП о.Василь Кравець.
Категорія: Затурцівський меморіальний музей В.Липинського | Переглядів: 899 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]