Головна » 2019 » July » 8 » Урочистості до Дня працівника природно-заповідної справи відбулися у музеї
14:09
Урочистості до Дня працівника природно-заповідної справи відбулися у музеї
Урочистості до Дня працівника природно-заповідної справи відбулися у музеї

Щороку, 7 липня, починаючи з 2010 року, в Україні відзначається професійне свято природоохоронців – День працівника природно-заповідної справи.

Напередодні, 5 липня, у приміщенні Ківерцівського краєзнавчого музею працівники Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща» провели урочисті заходи з нагоди свого професійного свята.

Павло Савчук презентує матеріали про національний парк

Директор Парку Квач Ігор Степанович у привітальному слові відзначив, що професійний підхід до власної справи, наполеглива сумлінна праця кожного, хто пов'язав свою роботу з природно-заповідною справою, дасть змогу з гідністю виконувати поставленні завдання, забезпечити розвиток природно-заповідного фонду району, зберегти для наступних поколінь природні багатства нашого краю.

У заході взяли участь народний депутат України Ірина Констанкевич, голова районної ради Олександр Гурський, заступник голови районної ради Віталій Протасюк, перший заступник голови районної державної адміністрації Юліан Таранчук.

Народний депутат України Ірина Констанкевич вручає нагороду директору НПП Ігорю Квачу

З нагоди свята, за особистий внесок в розвиток природно-заповідного фонду України та за сумлінну і плідну працю почесними грамотами та подяками було відзначено окремих працівників Ківерцівського НПП «Цуманська пуща», виконувачів обов'язків старости с. Озеро Юрія Беденюка та с. Липне Юрія Мазнюка, заступника директора НПП «Прип’ять-Стохід» з наукової роботи Михайла Химина, колишнього голову Ківерцівської районної ради Василя Хмілевського, головного інженера ДП «Цуманське ЛГ» Юрія Фролова, голову президії волинської обласної ради Українського товариства охорони природи Віктора Комарова та інших.

Нагорода вiд народного депутата

В свою чергу колектив Ківерцівського НПП «Цуманська пуща» також висловлює величезну подяку всім, хто долучався до становлення та розвитку установи, адже об’єкти та території природно-заповідного фонду – це національне надбання України, яке має особливу екологічну, наукову, естетичну, господарську, а також історико-культурну цінність, і наша спільна мета - зберегти і примножити її!

Працівники Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща» подякували адміністрації Ківерцівського краєзнавчого музею за допомогу в організації заходу.

Джерело: Ківерцівський НПП «Цуманська пуща»

Категорія: Ківерцівський районний краєзнавчий музей | Переглядів: 356 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]