Головна » 2019 » May » 16 » У Володимир-Волинському музеї підвели підсумки конкурсу великодніх малюнків
12:08
У Володимир-Волинському музеї підвели підсумки конкурсу великодніх малюнків
У Володимир-Волинському музеї підвели підсумки конкурсу великодніх малюнків

Хоча Великодні свята вже закінчилися, але пасхальний період триває до свята Вознесіння Господнього, яке цьогоріч випадає на 16 червня. Тож нещодавно у Володимир-Волинському історичному музеї імені Омеляна Дверницького відбулося нагородження учасників і переможців конкурсу «Чарівна Великодня писанка». Організаторами дійства були вчителі Володимир-Волинської гімназії імені Олександра Цинкаловського Олена Жуйвода (1-А клас), Лідія Назарук (2-Б) клас, Тетяна Амбросімова (4-А клас) і вчитель малювання Юлія Левчук. Ці творчі педагоги, справжні професіонали своєї справи вже багато років навчають дітей не лише азів шкільної програми, але і намагаються виховати учнів яскравими, всебічно розвиненими особистостями, прищепити їм любов і повагу до українських народних традицій і звичаїв, які передаються серед українців від покоління до покоління. Багато років триває співпраця гімназії і Володимир-Волинського історичного музею.

Наукові співробітники музею розповіли дітям про історію свята Христового Воскресіння, про традиції написання великодніх писанок і їх символічне значення.

Учні і вчителі оглянули виставку великодніх композицій, які виконали учні і студенти місцевих шкіл і вишів у минулі роки.

Такий захід позитивно впливає на морально-етичне виховання підростаючих українців.

Джерело: Володимир-Волинський історичний музей імені Омеляна Дверницького

Категорія: Володимир-Волинський історичний музей | Переглядів: 597 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]