Головна » 2021 » September » 20 » У музеї освіти зустрілися із кандидатом філософських наук Оленою Арцишевською
13:02
У музеї освіти зустрілися із кандидатом філософських наук Оленою Арцишевською
У музеї освіти зустрілися із кандидатом філософських наук Оленою Арцишевською

9 вересня 2021 року в Музеї історії освіти Волині при ВІППО, на базі фотодокументальної виставки «Роман Арцишевський: філософ, науковець, педагог», відбулася зустріч із кандидатом філософських наук, викладачем Волинського національного університету імені Лесі Українки, дочкою Романа Антоновича Оленою.

З відомим науковцем поспілкувалися заступник директора з науково-педагогічної діяльності Олександр Дем’янюк, організатори виставки Галина Романчук, Анатолій Силюк та студенти спеціальності «Культурологія» ВНУ імені Лесі Українки, для яких проведено розширену екскурсію експозицією виставки. Олена Романівна поділилася секретами організації науково-освітньої діяльності батька, родинного побуту, творчої атмосфери, яка панувала в сім’ї відомого філософа, педагога та книголюба. Відбулася цікава і продуктивна розмова про визначення життєвих цінностей і пріоритетів молоді, вибудову життєвої та професійної траєкторії розвитку особистості, шляхи і методи досягнення успіху.

Виставка працює в приміщенні Музею історії освіти Волині при ВІППО (вул. Винниченка, 31, другий поверх) щодня з 9.00 до 17.00 год., окрім суботи та неділі.

Тел. для довідок: (0332) 72-16-41, 0977914725, 0505642554.

Джерело: ВІППО

Категорія: Музей освіти Волині при Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти | Переглядів: 310 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]