Головна » 2011 » Листопад » 1 » У музеї Лесі Українки с.Колодяжне відкрилась виставка „Дивоцвіти драми Лесі Українки „Лісова пісня”.
16:29
У музеї Лесі Українки с.Колодяжне відкрилась виставка „Дивоцвіти драми Лесі Українки „Лісова пісня”.
У музеї Лесі Українки с.Колодяжне відкрилась виставка „Дивоцвіти драми Лесі Українки „Лісова пісня”.
В рамках Року Лесі Українки на Волині та до 100-річчя з часу написання Лесею Українкою драми-феєрії „Лісова пісня”, у виставковій залі Колодяжненського літературно-меморіального музею Лесі Українки 1 листопаді 2011 року відкрито виставку „Дивоцвіти драми Лесі Українки „Лісова пісня”. Це перша персональна виставка фотографій Степана Дружиновича, учителя, поета-пісняра, фотоаматора, викладача української мови та літератури ПТУ-22 смт. Луків, який народився в с. Торговище Турійського району Волинської області. Його творче кредо: правда вчить, краса виховує.
Враження про виставку устами відвідувачів музею: „Відвідавши і переглянувши виставку, нас вразив доречний добір фотографій по сюжету твору. Виставка продумана, відчувається велика увага і фантазія автора, який надзвичайно любить творчість геніальної поетеси нашого народу. Ми отримали велике задоволення, естетичну насолоду та бажання відвідати її ще раз. Факультет української філології РДГУ група У-51”.


Категорія: Колодяжненський музей Лесі Українки | Переглядів: 1090 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]