Головна » 2019 » October » 4 » У музей завітала Осінь
15:20
У музей завітала Осінь
У музей завітала Осінь

Відділ природи Волинського краєзнавчого музею розпочав проведення екскурсій-казок „В гостях у Золотої осені” із циклу „Чарівні пори року”. Мета цих оригінальних екскурсій – ознайомлення наймолодших відвідувачів музею (вихованців дитячих садків та учнів молодших класів шкіл міста Луцька) з осінніми явищами у природі Волині.

У неповторний світ природи рідного краю юних відвідувачів ведуть нетрадиційні екскурсоводи – Бабуся-казкарка та Осінь. Діти почують захопливі розповіді про зміни у рослинному і тваринному світі, які відбуваються восени, а також легенди, казки, вірші, що оспівують красу рідної природи.

У залі, де представлені дари лісів Волині, маленькі екскурсанти, розглядаючи чудові муляжі грибів, під керівництвом Бабусі-казкарки вчаться їх розрізняти. Діти у ході екскурсії дізнаються про правила поведінки під час відпочинку на лоні природи, вчаться дбайливому ставленню до багатств рідного краю.

Завершується екскурсія-казка пізнавальними та розважальними іграми „З якого дерева листочок?”, „Що є в дерева завжди?”, „Назви кольори віночка Золотої Осені”, „Які плоди – овочі, які плоди – фрукти?”.

Першими гостями Золотої Осені стали вихованці дитячого садочка № 6 міста Луцька.

Відділ природи Волинського краєзнавчого музею впродовж календарної осені запрошує всіх бажаючих на екскурсію-казку „В гостях у Золотої Осені.

Фото Л. Максимова

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 291 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]