Головна » 2017 » January » 26 » У Луцькому заповіднику – чотири весілля за 24 години (ФОТО, ВІДЕО)
17:47
У Луцькому заповіднику – чотири весілля за 24 години (ФОТО, ВІДЕО)
У Луцькому заповіднику – чотири весілля за 24 години (ФОТО, ВІДЕО)

Перші чотири пари взяли шлюб в межах проекту «Шлюб за 24 години» у виставковому залі «будинку Косачів», який знаходиться у Державному історико-культурному заповіднику у м. Луцьку.

Урочистості відбулися у середу, 25 січня. Скористатися новою послугою Міністерства юстиції України та головного територіального управління юстиції в області вирішили 4 пари.

Організатори розповідають, що одруження за 24 години – це європейська практика. З минулого року в Україні ця послуга діяла у Києві, Одесі, Львові, Маріуполі та Сєвєродонецьку.  Відтепер «експрес-одруження» діє і у Луцьку.

Державні реєстратори розповіли, що одружуватися за 24 години можна на території Державного історико-культурного заповідника у м. Луцьку. На черзі – Волинський музично-драматичний театр та Центр надання адміністративних послуг Луцької міської ради.

«Згідно чинного законодавства після подання заяви необхідно було зачекати 30 днів. Процедура одруження за 24 години значно спрощена», – розповіли організатори.

В заповіднику одружилися пара ковельчан, яка приїхала спеціально до Луцька. Також за 24 години одружився учасник АТО.

Джерело: Адміністрація Державного історико-культурного заповідника у м. Луцьку

Відео Волинської РДНСТРКУ:

Категорія: Луцький історико-культурний заповідник „Старий Луцьк” | Переглядів: 1210 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]