Головна » 2020 » February » 8 » У Ковельському музеї експонується виставка графічних портретів
20:35
У Ковельському музеї експонується виставка графічних портретів
У Ковельському музеї експонується виставка графічних портретів

У Ковельському історичному музеї представлено виставку творчих робіт Сергія Юзепчука. Хлопець мешкає у с. Битень Ковельського району, навчається у 10-му класі і дуже любить малювати олівцем.

Створив цілу серію графічних портретів своїх знайомих і односельців. Сергію також подобається малювати відомих людей кіно і літературних героїв. В експозиції – портрети Джека Горобця, Гарі Поттера, антистресові малюнки. Над створенням портрету юний художник працює 4-6 годин.

У родині Сергія ніхто не малював, але його дідусь був ковалем, і можливо саме це і стало мотивацією для онука. Графікою юнак захоплюється давно, навіть малює портрети олівцем на замовлення. Крім того, займається спортом, любить читати, переважно, фантастику, слухає музику. Комунікабельний і позитивний, має гарні відносини з однокласниками і друзями.

Малюнки творчого ромського хлопчика потрапили до музею завдяки небайдужим людям. Після закінчення школи Сергій Юзепчук хотів би пов’язати своє життя із творчістю, мріє стати дизайнером інтер’єрів. Але для цього потрібно ще багато вчитися.

Волонтери опікуються тим, щоб Сергій отримав наставників та розвинув свої здібності у Ковельській дитячій художній школі ім. Анроника Лазарчука.

Мирослава Мороз,
головний зберігач фондів Ковельського
історичного музею

Категорія: Ковельський історичний музей | Переглядів: 451 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]