Головна » 2019 » January » 22 » Разом з власної волі
21:53
Разом з власної волі
Разом з власної волі

22 січня у Любомльському краєзнавчому музеї відбувся захід «Разом з власної волі з 1919 року», присвячений Дню Соборності та 100-річчю проголошення Акту Злуки.

Участь в заході взяли представники влади, місцеві депутати, керівники організацій та підприємств району і міста, працівники освіти та культури, учнівська молодь, жителі м. Любомль.

Відкривав і вів захід директор музею Фініковський Юрій. Із вітальними словами до присутніх звернулись: голова Любомльської РДА Олександр Устименко, голова Любомльської ОТГ Роман Ющук, керуючий справами Любомльської районної ради Олексій Хом’як.

В ході заходу учасникам було показано докуметальний фільм «Злука. День соборності України» та презентацію «Жителі Любомльщини в боротьбі за українську державність в 1917-1921 рр.».

Окремо, до уваги відвідувачів було представлено: книжкову виставку «Соборна мати Україна – одна на всіх, як оберіг», підготовлену працівниками Любомльської міської бібліотеки, та фотодокументальну виставку музею «Любомльщина в період Української революції 1917-1921 рр.».

Музичні вітання учасникам заходу дарували працівники Любомльського міського будинку культури.

По закінченні, керівники районної та місцевої влади поклали квіти до Меморіалу «Борцям за волю України» та пам’ятної стели загиблим воякам АТО.

Фото надані журналістами інтернет-видання «Кордон».

Дякуємо за організацію заходу Любомльській публічній бібліотеці (директор - Світлана Овдієвич) та Любомльському міському будинку культури (директор - Людмила Хомік).

Джерело: Любомльський краєзнавчий музей

Категорія: Любомльський краєзнавчий музей | Переглядів: 425 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]