Головна » 2019 » June » 24 » Про війну, якої «не було»
13:10
Про війну, якої «не було»
Про війну, якої «не було»

У четвер, 27 червня, о 14 год. у Волинському краєзнавчому музеї відбудеться презентація книги Романа Зіненка «Війна, якої не було. Хроніка Іловайської трагедії (7–31 серпня 2014 р.)» за участю автора.

Роман Зіненко – доброволець батальйону «Дніпро-1», який був серед тих, хто в серпні 2014-го опинився в пеклі Іловайська. Він не тільки вижив, але й підготував фундаментальне видання «Війна, якої не було. Хроніка Іловайської трагедії», яке стало результатом ретельного дослідження, що ґрунтується на спогадах близько сотні бійців і офіцерів, від добровольця до вищого керівництва сектора «Б», очевидців Іловайської трагедії. Книга складається із двох частин. Перша охоплює період 7–24 серпня, друга 25–31 серпня 2014 року.

У боях за Іловайськ та під час виходу кривавим «зеленим коридором» смертю хоробрих, серед багатьох інших українських захисників, загинули наші волиняни – військовослужбовці 51-ої окремої механізованої бригади і роти міліції особливого призначення «Світязь», що була створена у червні 2014 року.

Запрошуємо усіх небайдужих у четвер, 27 червня, на 14 год. до Волинського краєзнавчого музею. Буде гарна нагода поспілкуватись із легендарним автором книги-символу патріотизму ціною в життя. Давайте разом вшануємо подвиг українських вояків аби новітні сторінки історії закарбувались у пам’яті наступних поколінь.

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 434 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]